Studier og kurs
Min søknad
Min søknad

Du må logge inn for å se eller legge til studier i din søknad

Logg inn
  • EnglishStudier og kurs
  • Studier og kurs
    • Forside
    • Bachelorstudier
    • Masterstudier
    • Executive - videreutdanning
    • Kurs for bedrifter og virksomheter
    • Ph.d.
    • Nettstudier
    • Stipender og scholarships
    • Hvordan søke studieplass
  • Studere ved BI
    • Forside
    • Hvorfor velge BI?
    • Hva kan jeg bli?
    • Livet som student
    • Våre campus
    • Kombiner studier og toppidrett
    • Livet på BI - Studentblogg
    • For studenter
  • Forskning og faglige
    • Forside
    • Finn institutt
    • Finn forskningssenter
    • Sentre, forskningsgrupper og andre initiativ
    • Finn en ekspert
    • BI Business Review
    • Biblioteket
    • Læringssenteret
  • Næringsliv og Alumni
    • Forside
    • BI Alumni
    • Corporate Partner
    • Rekruttere fra BI
    • Partnerforum
    • Webinarer og seminarer fra BI
  • Om BI
    • Forside
    • Presserom
    • Akkreditering og rangering
    • Bærekraft
    • DEIB
    • Ledige stillinger
    • Gjester og leietakere
    • Studiekvalitetssystem
-
Utdrag fra kursbeskrivelse

Forretningsutvikling I

Introduksjon

Dette er et praksisnært kurs hvor studentene skal lære å arbeide med idésøk, syretesting, problemløsning og idéutvikling. Gjennom gruppearbeid skal studentene i løpet av kurset utarbeide en forretningsplan for en selvvalgt idé og pitche ideen muntlig for et publikum.

Det forventes deltakelse i forelesninger og arbeid utover forelesningene. 

Kursets innhold

  1. Introduksjon 
  2. Forretningsideer
  3. Ressurser
  4. Team og nettverk
  5. Selskapsformer
  6. Kunder og segmentering
  7. Markedsføring og salg
  8. Måleverdier
  9. Forhandlinger
  10. Økonomi

Forbehold

Dette er et utdrag fra den komplette kursbeskrivelsen for kurset. Dersom du er aktiv student på BI, kan du finne de komplette kursbeskrivelsene med informasjon om bl.a. læringsmål, læreprosess, pensum og eksamen på portal.bi.no. Vi tar forbehold om endringer i denne beskrivelsen.