Lær å: Bli en bærekraftig leder
Med disse kursene lærer du bærekraftig ledelse for fremtidens organisasjoner i en digitalisert verden.
I et marked som er i konstant forandring, blir det stadig viktigere med oppdatert kunnskap om hvorfor det er avgjørende å fokusere på bærekraft. Utover samfunnsmessige gevinster, gir denne satsningen også et konkurransefortrinn og grønn vekst.
Kurs for fremtiden
I tett dialog med næringslivet, har vi på BI utviklet kurs og programmer som skal hjelpe bedrifter og ledere å videreutvikle kompetansen innen blant annet strategi, innovasjon og bærekraft. Vi har derfor samlet våre mest relevante kurs for deg som ønsker å lære hvordan bedriften din kan ta en aktiv rolle i å bli mer bærekraftig.
BÆREKRAFT SOM KONKURRANSEFORTRINN
Dette kurset gir deg innsikt i bærekraftige forretningsstrategier og grønne forretningsmodeller.
- Oppstart høst 2020
- Gir 7,5 studiepoeng (bachelornivå)
Grønn vekst og konkurransekraft
I dette kurset får du verktøyene du trenger for å utvikle retningslinjer for grønt regnskap, og analysere lønnsomheten i grønne innovasjoner.
- Oppstart høsten 2020
- Gir 30 studiepoeng (masternivå)
Bærekraftige strategier og innovasjoner
I dette kurset ser vi på hvorfor effektiv ledelse av utfordringer knyttet til bærekraft krever at disse blir en integrert del av selskapets totale strategi og virksomhetsstyring.
- Oppstart som nettstudie høsten 2020
- Gir 7,5 studiepoeng (bachelornivå)
Bærekraftig markedsføring
I dette kurset får du innsikt i temaene bærekraft og det grønne skiftet, og du lærer hvordan du kan markedsføre virksomheter som satser på bærekraft i produktutvikling og innovasjon.
- Oppstart høsten 2020
- Gir 7,5 studiepoeng (bachelornivå)
TILSTEDEVÆRENDE LEDELSE - I EN DIGITAL TID
Dette programmet vil utvikle din evne til å lede bedre og mer effektivt både i det digitale og fysiske rom.
- Oppstart høsten 2020
- Gir 15 studiepoeng (masternivå)
BÆREKRAFT SOM FORRETNINGSMODELL OG KONKURRANSEKRAFT
I dette nettbaserte kurset får du en introduksjon til sentrale teorier, metoder og tilnærminger til bærekraft og grønn vekst frem mot 2030.
- Oppstart høsten 2020
9 av 10 Executive-studenter mener karrieremulighetene har styrket seg som et resultat av videreutdanningen de tok på BI.
"Et av de mest inspirerende og nyttige kurs jeg har deltatt på. Utmerket balanse mellom det strategiske og det praktiske, med relevante business case og de nyeste trendene. Og - det aller viktigste - engasjerte og kunnskapsrike forelesere som virkelig kan formidle."
Tidligere student, Grønn vekst og konkurransekraft
AKTUELT: Å LEDE FRA KORONAKRISE TIL GRØNN VEKST
I dette webinaret møter vi Anders Dysvik, Per Espen Stoknes og Arne Carlsen, med tema "Fra grønnvasking til grønn vekst".
Fra grønnvasking til grønn vekst med Dysvik, Stoknes og Carlsen
AKTUELT: TILSTEDEVÆRENDE LEDELSE
Koronaviruset har endret arbeidshverdagen for mange. På kort tid foregår det meste i det digitale. Dette fører også til andre krav til hvordan drive ledelse, i følge Donatella de Paoli, som du treffer i dette webinaret.
Spørsmål? Ta kontakt!
Det kan dukke opp mange spørsmål når du planlegger å ta videreutdanning. Ta kontakt med oss, så finner vi ut av det sammen! Få svar på dine spørsmål raskt eller avtal tid for en personlig veiledning om dine muligheter.
Vi gleder oss til å høre fra deg!
- E-post: info@bi.no
- Bestill studieveiledning
Sterkt behov for mer digital kompetanse
Tiden roper om endringsevne og strategivalg for digitalisering. Digitalisering bør derfor stå høyt på agendaen i styrerom og lederkontorer, men har de kompetansen som trengs?
Norske ledere må lære seg sirkulærøkonomi
Norske ledere må raskt bygge nye verdikjeder og utnytte nye forretningsområder for å holde tritt med resten av Europa i sirkulærøkonomien.
Er fortsatt vekst i BNP det ypperste målet?
Man kan spørre hva som er så viktig med «vekst i leve- standard», når den allerede har nådd de høyder vi har i dag. Hva med klima og fordeling?
Kosmisk kokekunst: En smak av fremtiden?
Krydderbomber, 3D-printet snacks og VR-familiemiddager? Ny forskning viser hvordan dagens astronauter kan bli morgendagens gastronauter.